Переваги використання тари з картону

Картон є одним з найбільш поширених матеріалів в світі для використання в якості упаковки. Упаковки з гофрокартону використовують в промисловості, що відрізняється малою вагою, вартістю, дешевизною, але високими фізичними параметрами. Особливістю виробництва картону є можливість використовувати матеріал, отриманий з макулатури, що позитивно з точки зору економії ресурсів і захисту навколишнього середовища.

Виробництво упаковки з картону завдає мінімальної шкоди навколишньому середовищу, а можливість рецикла зберігає лісові ресурси. Гофрований картон хімічно нейтральний, тому ідеальний для упаковки в нього продуктів харчування, лікарських препаратів та медичного обладнання. Така упаковка екологічно чиста. У порівнянні з дерев'яною і пластиковою тарою, гофроящики мають ряд незаперечних переваг: набагато легше і дешевше, а також практичніше.

Транспортування тари з картону

Гофрокороба легко складаються для транспортування їх до місця фасування товару, і легко збираються в готову тару, а процес їх утилізації дуже простий і не вимагає спеціальне обладнання для виробництва гофротари. Картонна упаковка просто розбирається і складається в стопки, на відміну від інших видів тари, не займаючи значного обсягу складського приміщення, для зберігання у вільному вигляді.

Ще однією перевагою використання тари з картонна є легкість нанесення зображення або логотипу шляхом висікання. Висікання - процес вирубки з картонного, паперового листа прямокутної форми вироби складної конфігурації шляхом удару штампом по контуру. Висікання картону дозволяє вирізати за допомогою штанцерного висікального штампа фігурну форму друкованого виробу. Штанцерні преси здійснюють висікання по зовнішньому контуру на картоні. Якість виробів при висіканні безпосередньо залежить від якості виготовлення висікальної оснастки, і перш за все вирубних штампів.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни