Що потрібно знати при замовленні тари з гофрокартону

Привабливий зовнішній вигляд і екологічність, дешевизна і міцність, зручність складання і незначну вагу - все це зумовило затребуваність тари з гофрокартону. Ящики з гофрокартону можуть грати роль індивідуальної упаковки або бути транспортною тарою.

ДСТУ рекомендовані до застосування типові конструкції ящиків з гофрокартону. Основна конструкція таких типів ящиків є складні ящики з кришкою і чотирма зовнішніми клапанами з двох сторін, зроблені відповідно ДСТУ 9142-90. Цим же ДСТУ розроблені норми для виготовлення ящиків за індивідуальним замовленням.

Спеціально обмовляється комплектування допоміжними елементами гофротари. Комплектуючими виступають різноманітні елементи: вкладиші, решітки обичайки, перегородки, прокладки та інші конструкції пакувальних засобів.

Для замовлення підприємству «Василіск» необхідної тари з гофрокартону потрібно знати наступні характеристики:

  • вимоги по упаковці вироби згідно санітарних і гігієнічних норм;
  • вага виробу;
  • крихкість;
  • використання ручного або автоматичного способу укладання товару;
  • допустимість штабелювання; допуски на виготовлення і габаритні розміри;
  • умови зберігання упакованої продукції.

Всі ці дані гарантують правильність вибору конкретної конструкції ящика або допоможуть спроектувати тару індивідуально для Вашого товару. Орієнтуючись на прийнятий стиль Вашої компанії, фахівці ПП «Василіск» розроблять відповідний дизайн гофротари. При цьому ми врахуємо Ваші вимоги по колірному оформленню тари, чіткості та доступності необхідної інформації і експлуатаційних позначень відповідно до специфіки Вашої продукції.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни