Замовити картонні коробки у виробника Гофрокоробки

У повсякденному житті мало хто звертає уваги на упаковку, сприймаючи, як щось само собою зрозуміле. Тим часом, жодна сфера нашої діяльності немислима без упаковки. А ось яку вибрати упаковку багато вирішують по свойму. До то схиляється більше в дерев'яні коробки та ящики, віддаючи історичного досвіду. Для сучасних людей більш надійним є пластик і поліетилен, хоча екологія теж не стоїть на місці. Картонна упаковка, гофроящики, гофрокороба, гофрокартон, в які упаковується більшість товарів, економлять простір, зберігають упаковані в них предмети під час транспортування і спрощують вантажно-розвантажувальні роботи.

Виробництво Гофрокоробки з картону завдає мінімальної шкоди навколишньому середовищу, а можливість рецикла зберігає лісові ресурси. Гофрований картон хімічно нейтральний, тому ідеальний для упаковки в нього продуктів харчування, лікарських препаратів та медичного обладнання. У порівнянні з дерев'яною і пластиковою тарою, Гофрокоробки мають ряд незаперечних переваг: набагато легше і дешевше, а також практичніше.

Гофрокоробки легко складаються для транспортування їх до місця фасування товару, і легко збираються в готову тару, а процес їх утилізації дуже простий і не вимагає обов'язкової наявності спеціального обладнання. Можна замовити картонні коробки і не збирати їх без потреби. Гофрокоробки просто розбираються і складаються в стопки, на відміну від інших видів тари, не займаючи значного обсягу складського приміщення, для зберігання у вільному вигляді. Гофрокартон, який використовують для Гофрокоробки, складається, як правило, з трьох шарів: двох плоских шарів картону і одного шару паперу між ними, що має волноообразную форму. Таке поєднання шарів робить гофрокартон, незважаючи на характеристики його компонентів, особливо жорстким, що володіє опором як в напрямку, перпендикулярному площині картону, так і в напрямках уздовж площин. Для подальшого поліпшення фізичних властивостей упаковки з гофрокартону застосовуються п'яти- і семишаровий гофрокартон - матеріал, при якому шари картону і паперу чергуються один за іншим.

Використання картону при виробництві гофрокартону і гофротари є одним з найбільш поширених матеріалів в світі для використання в якості упаковки. Упаковка з гофрокартону використовують в промисловості, що відрізняється малою вагою, вартістю, дешевизною, але високими фізичними параметрами. Особливістю виробництва гофрокартону є можливість використовувати папір і картон, одержані з макулатури, що позитивно з точки зору економії ресурсів і захисту навколишнього середовища.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни