Коробки для пакування продукції

Популярність мікрогофрокартону або картонної упаковки зростає з кожним роком. Цей матеріал є ідеальною упаковкою для великого асортименту товарів, які вимагають не тільки дбайливого зберігання, але і привабливого зовнішнього вигляду. Використання картону в різних видів упаковки і для різних товарів, очевидна сьогодні і багато років тому, адже такий матеріал є екологічним.

Картонна упаковка для продовольчих товарів є гарантією надійної транспортування завдяки використанню високоякісного гофрокартону. Гофроупаковка відноситься до тих пакувальних матеріалів, попит на який дуже високий. Популярність цього матеріалу і виробів з нього визначається в першу чергу екологічною безпекою та можливістю утилізації. Картонна упаковка для промислових товарів є не тільки надійною захисною тарою від пошкоджень при транспортуванні, а й засобом реклами і просування товару.

Розподільча тара

Виробничу і транспортну тару іноді називають розподільчої, оскільки вона призначена для просування товарів через товаророзподільчих мережу від підприємства-виготовлювача до пункту призначення. Виробництво упаковки з картону дозволяє зберегти товар в цілісності, при цьому використовувати екологічний матеріал для тари, а також нанесення логотипу або зображення дозволяє здійснювати рекламні послуги.

Гофрована упаковка продукції має легкість, плеастичність, достатню міцність, що є незамінними якостями для упаковки різних товарів. У подарункових коробках можна зустріти продукти харчування, посуд, електропобутові прилади, господарські та косметичні товари, а також будь-які подарункові набори.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни