Дерев'яні дрова - пелети

Наша компанія на базі власного картонного виробництва, випускає гранульоване паливо з відходів гофрокартону. Виробництво пелет дозволяє утилізувати картонні відходи, що екологічно позначається на виробничому фонді нашої компанії. В процесі виробництва пелети висушуються і вміст вологи в них дуже низький. Основним призначенням пелет є їх використання в якості повноцінного палива в опалювальних системах.

Пелети паливні гранули набули широкого поширення у всьому світі, завдяки особливостям процесу згоряння. Згораючи пелети виділяють певну кількість тепла, яке можна порівняти з традиційними видами палива, в той час як кількість шкідливих речовин, незначно.

Кількість тепла, що виділяється від згоряння кам'яного вугілля, еквівалентна кількості тепла від спалювання такої ж кількості деревних гранул - пелет, але зола, яка залишається після спалювання пелет до 1,5%, незрівнянно малий, в порівнянні після спалювання вугілля до 50%. Гранули, як похідні від деревини, є поновлюваним сировиною на відміну від нафти або газу.

Виділення кількості тепла деревних гранул - пелет дорівнює 5 кВт / год на один кілограм. При цьому енергозміст одного кілограма деревних гранул - пелет дорівнює половині літра дизельного палива. Деревні пелети мають високу насипну масу і не вимагають багато місця для складування. Деревні пелети мають на ринку високу конкурентоспроможність. Ціни на деревні гранули - пелети значно нижче цін на інші традиційні види палива, при порівнянних споживчих властивостей, а купити пелети на сьогоднішньому ринку не складає особливих труднощів.

Дерев'яні пеллети знайшли застосування в багатьох галузях промисловості і в побуті. Їх використовують як наповнювачі для котячих туалетів, як абсорбент в хімічних виробництвах, як наповнювач в установках копчення м'яса і риби, як відмінне паливо для приготування шашлику. Але основна область застосування деревних пеллет все-таки залишається за теплоенергетичної галуззю. Як наслідок цього - поліпшення екологічної ситуації в регіонах, де використовують деревні гранули - пелети для опалення та зниження витрат на енергоносії.

Використовуючи пелети Ви зберігаєте природні багатства, ніж зберігаєте своє здоров'я і здоров'я своїх дітей.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни