Практичні і зручні гофроящики

Нове сторіччя тільки посилило проблеми екології і ще більше загострило питання збереження природних ресурсів. У зв'язку з цим все більш актуальною стає повсюдне впровадження передових технологій, які б дозволяли максимально раціонально і без нанесення шкоди навколишньому середовищу використовувати вторинну сировину. Це в повній мірі відноситься і до сфери створення пакувальної тари із вторинної сировини. Тим більше що на ринку все більшим попитом користуються практичні і зручні гофроящики. Цей вид упаковки має відкриті клапани кришки, які при перевезенні або зберіганні товарів герметично закриваються за допомогою скотч стрічки.

Гофроящики успішно конкурують з пластмасовою тарою, не кажучи вже про дерев'яною або металевою. Це пояснюється наявністю таких привабливих характеристик:

  • легкість і міцність конструкції;
  • висока вологостійкість;
  • здатність компенсувати механічні удари, що забезпечує збереження розміщених всередині товарів;
  • зручне зберігання в листах;
  • можливість багаторазового використання;
  • вигідна утилізація для перевиробництва.

Виробництво гофрокартону та упаковки з нього на підприємстві «Василіск» здійснюється по повному циклу - від переробки вторсировини, отримання гофрокартону до виготовлення тари і упаковки різної конфігурації. Всі види тари виготовляються в повній відповідності до встановлених технічних стандартів Держстандарту та гігієнічними вимогами. Для кожного виробу існує індивідуальний типорозмір.

Використання картону для виробництва гофроящиків Однак вирішальну роль при виборі замовником типорозміру грає кількість шарів картону, з яких виготовляються гофроящики. Воно варіюється від двох до п'яти з відповідним зростанням міцності вироби. При використанні 3-хслойную картону конструкція посилюється додатковими вставками.

Гофроящики як вид упаковки сьогодні використовуються практично в будь-яких сферах виробництва. Вони зручні для упаковки і продовольчих, і промислових товарів. Тому випускаються в різних формах і розмірах і можуть мати різну щільність. А екологічність робить гофроящики ще й максимально безпечними для зберігання продовольчих товарів.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни