Чому тара з гофрокартону вважається однією з найбільш зручних

Різноманітність сучасних видів пакувального матеріалу дозволяє легко підібрати потрібну різновид. Виробництво гофротари сьогодні дуже затребуване. Більшість виробників вважають за краще упаковку з гофрокартону.

Чому тара з гофрокартону вважається однією з найбільш зручних?

Назвемо головні причини такої популярності:

  • виняткові пакувальні властивості при порівняно невеликій ціні;
  • гофрокартон легко може бути пристосований і для індивідуальної упаковки, і для транспортної тари під найрізноманітніші продукти;
  • гофрокартон легше тари такої ж ємності з пластмаси і в 3 рази легше дерев'яної, а значить, на транспортування упакованого товару буде витрачено менше коштів;
  • тара з гофрокартону використовується для групової упаковки окремих виробів в упаковках;
  • компактність тари з гофрокартону - гофрокороба доставляються одержувачу в складеному вигляді і збираються в міру необхідності;
  • на упаковку з гофрокартону може бути нанесено кольорове зображення - офсет, флексо-, шовкографія, що має важливе значення для розпізнавання продукту серед інших на прилавках магазинів.

Але не менш вигідно і для виробника виготовлення гофрокартону та гофрокоробів. Для цього потрібно відносно невелика витрата електроенергії та інших ресурсів.

Сировина для гофрокартону, що використовується для виробництва гофрокартону сировину легко піддається вторинній переробці. Це дозволяє віднести його до екологічно чистих матеріалів. На відміну від пластмас, гофрокартон - це на 100% розкладається матеріал і досить швидко самознищується в природі, не завдає шкоди екології.

У наші дні жодна галузь виробництва не може обійтися без упаковки і тари. Практична і міцна, зручна і красива, гофротара або упаковка з гофрокартону не тільки забезпечить безпечне транспортування будь-яких вантажів, а й приверне увагу споживачів. Не секрет, що сьогодні при купівлі товару на його упаковку звертається велика увага, і нам важко навіть уявити, що колись вироби продавалися без упаковки або вона мала досить непоказний вигляд.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни