Чи може упаковка бути краще подарунка?

Відповідь на питання, чи може упаковка бути краще подарунка, досить суб'єктивний. Зрозуміло, і подарунки, і упаковки бувають найрізноманітніші. У них виражаються і смаки дарувальника, і загальний рівень культури, і, звичайно, ставлення до людини, якій подарунок призначений. Тому спробуємо обійти «гострі» кути поставленої проблеми і скажемо про те, який сьогодні може бути упаковка, як її можна найефектніше використовувати.

Чимало виробників випускають продукцію, часто їх підносили як подарунок. Тому в такому випадку підбір упаковки не тільки дизайнерське рішення, а й важливий маркетинговий хід. Зручна, практична, але не менш важливо, і красива упаковка з мікрогофрокартону зробить вашу продукцію ще більш затребуваною.

Компанія «Василіск» приймає замовлення на виготовлення гофроупаковки для сувенірів, новорічних подарунків, продовольчих товарів, елітної алкогольної продукції, посуду та інших товарів.

Виробництво упаковки для подарунків

Подарункова упаковка виготовляється з кашированного мікрогофрокартону з накленним на нього лайнером, більш тонким зовнішнім шаром. Крім того що лайнер зберігає форму упаковки, від його якості багато в чому залежить і зовнішній вигляд, і міцність упаковки в умовах експлуатації.

Відповідно до міжнародних стандартів існує 8 різновидів лайнерів. Лайнер з білим покривним шаром найбільше підходить для нанесення на нього високоякісної повнокольорової друку. Саме це і робить звичайну коробку або коробочку ошатною і стильною упаковкою для подарунків, яку рука не підніметься відправити в сміття.

Фахівці компанії «Василіск» не тільки займаються виробництвом тари, а й готові розробити для вас дизайн упаковки для подарунка. Ви зможете замовити виготовлення потрібного вам виду і розміру упаковки з лакуванням, ламінуванням, тисненням і конгревом, з офестной печаткою або без нанесення. Це буде справжній витвір мистецтва. І тоді ваш подарунок у такій привабливій упаковці стане подвійним сюрпризом для близької людини.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни