Виробництво тари з картону

Кожен товар потребує своєї оригінальної і яскравої упаковки. Адже вона його обличчя, за якою складається перше враження покупця про споживаний товар. Багато дослідів показали, що товар користується більшим попитом через гарну упаковку. при всьому тому що навіть внутрішня начинка буде однакова. Однією з популярних упаковок вважається картонна упаковка.

Картонна коробка охороняє товари і продукти від механічних пошкоджень, ударів, а також може витримувати критичні низькі температури, не втрачаючи при цьому своїх якостей. Виробництво картонної упаковки для продовольчих товарів також необхідно, так як є гарантією надійної транспортування, завдяки використанню високотехнологічного гофрокартону. Сучасна гофроупаковка відповідає всім стандартам якості. При виготовленні гофротари використовується тільки екологічно чисту сировину і матеріали, тому не варто турбуватися за безпеку товару. Упаковка з гофрокартону має пріоритетне значення в порівнянні з упаковками з інших матеріалів.

Картонна упаковка товару для промислових цілей є не тільки надійним захистом від пошкоджень при транспортуванні, а й засобом реклами і просування товару. Існує маса переваг, якими володіє картонна упаковка, одна з них це транспортування, оскільки така тара не займає багато місця і легко складається в компактні розміри.

В даний час техніка виробництва продумана до дрібниць. На швидкісні розфасовувальні автомати і потокові пакувальні лінії надходять заздалегідь приготовані пакувальні матеріали - висічки картонних коробок або ж рулони картону, з якого упаковки формуються одночасно з заповненням їх продуктами. Чотирьохклапанний короб - найпоширеніший і універсальний вид упаковки.

Залишились питання? Отримайте безкоштовну консультацію
Введіть номер телефону з кодом країни